Diskuse

Bude lépe!

Litujeme, ale tato diskuse byla uzavřena a již do ní nelze vkládat nové příspěvky.
Děkujeme za pochopení.
MS

kilokrok

2. 1. 2012 20:22
Jej, jej ...

Jej, Vy jste hňup !!V[>-]

2 0
možnosti

oldiess

2. 1. 2012 22:57
Re: Jej, jej ...

a co tak zformulovat pár slovy jak jste k tomuto poznání došel?  Aha, tak pardon, přemýšlení Vám už tolik nejde jako házení invektiv. Tak jo, mějte se fajn, a ať se Vám líbí na světě, takoví jsou prý nejšťastnější;-D

2 0
možnosti
HM

ladhela

2. 1. 2012 18:41
souhlasím a díky za článek

přesto je  tato vláda nepopulární ,protože dělá nepopulární reformy  , bohužel tato vláda musí nyní hasit požár, který založili jiní hlavně neudržitelně bující státní správy , pokud vím, tak Nečasova vláda propustila 6000 úředníků nikdy žádná před ní nic takového neučinila ,dobrá práce na  úřadech práce společně se sociálním úřadem ,má také svůj přínos a úspora veřejných prostředků .Ale levice bude stále ,kritizovat i kdyby čert na koze jezdil i kdyby k nám krize nedorazila ,tak si jí musí vymyslet ..

karmaR^

3 0
možnosti
R

rito

2. 1. 2012 17:46
To rozhodně!

Ve stranickcýh a potažmo mafiánských kešeních;-). Takové rozsáhlé pozitivování a politické blafování ;-O je tradičně  vždy až na prvním místě, realita blafů vždy až na místě posledním:-(. V politice jste chvíli a již Vám to celkem jde. Lze s úspěchem předpokládat, že postupem času se vyvinete jako ostatní,  kteří začínají od jasného konce a končí blafem na začátku:-/.

1 0
možnosti
OB

Kaminski

2. 1. 2012 17:33
Umění pozitivního vnímání

Většina lidí nevidí svůj svět tak růžově jak Vy. Já však s Vámi souhlasím. Všichni se zde naučili nadávat na to jak je vše špatně, jak jsou všichni zkorumpovaní, nikdo z politiků nic nedělá, jak nefungují soudy a policie. Tento pohled na svět je však velice často ovlivněn médii. Denodenně jsou lidem předkládány v novinách, televizích a na internetu pouze negativní zprávy, to samozřejmě velkou měrou ovlivňuje jak následně svět vidíme i my. Pokud se však díváte i na to co se událo dobrého (a tady člověk v médiích musí hoooodně hledat), tak na tom nejsme zas tak špatně.

Většina domácností má doma i více než jednu televizi, skoro každá domácnost má auto, nikdo neumírá hlady, zdravotní péče i přes mnohé stížnosti stále kvalitní a i se všemi poplatky levná, vzdělávání zaručené. Životní úroveň většiny domácností je na dobré úrovni.

2 0
možnosti
OB

Kaminski

2. 1. 2012 17:34
Re: Umění pozitivního vnímání

Pokud to je někomu málo musí pro to něco udělat. Málo peněz v práci? Začněte podnikat. Špatná práce? Začněte se vzdělávat a najděte si lepší. Nelíbí se Vám stav ve společnosti? Běžte do politiky a změňte to (a základ je na lokální úrovni). Vadí Vám korupce? Tak proti ní bojujte a nepodporujte ji.

Základem všeho je aktivita a odvaha převzít zodpovědnost za sebe i za jiné. To však velké množství lidí vychovaných za dob komunismu neumí. Koukají jak tupé stádo a stěžují si nad pivem- tím svět kolem sebe ale nezmění.

2 0
možnosti
I

Inzheim

2. 1. 2012 17:22
Samozřejmě

že každý bolševík s vámi nemůže souhlasit,, protože lid se měl výborně pouze a jenom za jejich totalitní vlády, kdy jste se bál poškrábat při projevu soudruha potentáta na bradě. Podle bolševíků se ulicemi plouží tuberáci s napřaženou dlaní, supermarkety jsou prázdné, ani jeden vozík nevyjel, pouze u dveří čeká zástup žebráků, žadonící suchou skývu pro své nemocné a nevzdělané potomky. A ty bohaté imperialisty a tuneláře je zapotřebí pověsit, zastřelit, zakopat, ale v první řadě vykrást. Prostě komunisté milují lidi.

3 0
možnosti
JR

kristusek21

3. 1. 2012 11:45
Re: Samozřejmě

Jak vidno, metoda "cukr a bič" stále funguje. My vám dáme plné supermarkety a vy budete držet ústa i krok a hlavně se nebudete starat o věci, po kterým vám jako občanům platícím daně nic není (zejména pak na co všechno ty daně jdou).;-)

0 0
možnosti
P

petr.n_22

2. 1. 2012 16:53
Já mám zdání ještě jedné věci...

...i když tady se mnou nepochybně nebude nikdo souhlasit, zdá se mi, že se začal "uklízet dvorek". To je najednou odhalených leváren, konečně jsme se také dočkali toho, že když má nějaký ministr problém, je odvolán - ne, není to dokonalé, ale vzpomeňte na Čunka  - proti tomu to pokrok je.

Jestli ten, dneska tak silný kvikot proti vládě není dán spíše tím, že šedé emince začínají ztrácet půdu pod nohama.

 Zrovna "odstranění" p. Bárty mi příjde v tomto docela výstavní - ten musel někoho hodně štvát.

1 0
možnosti
K

krosita

2. 1. 2012 16:22
pane poslanče,

nezklamal jste, ostatně jako většina vás nadlidí v parlamentu. máme se dobře, všechno funguje a můžeme směle hledět ke světlým zítřkům. jako přer pětadvaceti lety

0 0
možnosti
VP

vikitor81

3. 1. 2012 15:04
Re: pane poslanče,

Dobrý den, kde jsem napsal že "všechno funguje"? Měli bychom vše zlepšovat, to je fakt, ale že se máme lépe než 90% světové populace a růst HDP není jednotka štěstí taky. S tím hleděním ke světlým zítřkům skutečně souhlasím. Ale neberte to prosím budovatelsky:-)

0 0
možnosti
JP

johnpeters

2. 1. 2012 15:31
Ani jsem

to nedočetl.Vážený mladý muži,tady nejsme v Africe! A Vám by stačilo,kdyby jste místo spisování bla bla dílka zvedl své vznešené tělo,vsedl (raději v převlečení)na autobus a zkusil se podívat na životní poměry lidí třeba v Pošumaví.Poklona!J.P.65 Jahre jung.:-/

1 0
možnosti
VP

vikitor81

2. 1. 2012 17:34
Re: Ani jsem

Proč v převlečení? Věřte tomu nebo ne, ale na ulici nás nepoznáte ;-) Teď vážně: jaká je situace v Pošumaví vím moc dobře. Krom toho mám příbuzné i na severní Moravě, konkrétně v Jeseníku, kde je život minimálně stejně tvrdý. Ale ruku na srdce: umíráme hlady? Ne, skutečně nejsme v Africe a díkybohu za to. Můžeme debatovat o správné výši dávek, ale faktem je, že rodina a stát u nás nenechá nikoho padnout. Měli bychom si více vážit věcí, které již máme, a odstranit tu pověstnou blbou náladu, která se nás drží děj se co děj.

1 0
možnosti
VP

vikitor81

2. 1. 2012 15:30
Diskuze

Dobrý den všem, budu se snažit diskutovat, ale mám málo dukátů a časem "odpadnu", své dotazy a připomínky mi můžete vždy poslat i na paggiov@psp.cz . Buud se snažit všechny poctivě zodpovědět. S pozdravem VP

0 0
možnosti
  • Počet článků 14
  • Celková karma 0
  • Průměrná čtenost 1863x

Seznam rubrik