Litujeme, ale tato diskuse byla uzavřena a již do ní nelze vkládat nové příspěvky.
Děkujeme za pochopení.

petr.witz

22. 10. 2010 1:10
Věci veřejné nevyužili svého poslání jít novou cestou.

         Když jsem se

začal zajímat o stranu Vv, jako o možnou alternativu přímé demokracie,  daleko méně by mi vadilo, kdyby vůbec ve

volbách nezvítězila, než když se ujala politiky jako psychologického řemesla a spustila

stejnou volební a propagandistickou mašinérii, jako staré známé  partaje.

0 0
možnosti

vikitor81

20. 10. 2010 15:39
reakce autora

Dobry den, trochu jsem diskuzi zanedbal a nedival se sem, ale vyskakaly velmi zajimave nazory. Modra-sance: temata, ktera vyjmenovavam nejsou nova, v programu je uz mame (snad krome ochrany soukromi/svobody na internetu). Takze nejde o zadny dramaticky obrat, spise navrat ke korenum. K ostatnim prispevku: koalice je vzdy o kompromisu, realizovat plne nas program bychom mohli jen v tom pripade, ze by nam volici dali pres 50% hlasu.. jinak diky za vsechny pozitivni ohlasy :-)

0 0
možnosti

kublakubla

19. 10. 2010 20:40
Krátkozrakost ...

... českého národa je nekonečná. Tady opravdu nevíte, kdy budete vynesen do nebe a kdy do vás ti samí kopnou .... plně vám ale stále věřím. Ňejhorší je, že nikdy nenastanou chvíle, kdy si později někdo vzpomene s vděkem, že jste chtěli dobře ... no až se bude horem dolem rozdávat z ničeho, až se rozkrade i to, co už není .... doufám, že už tu nebudu. ;-€

0 0
možnosti

reppop

19. 10. 2010 11:47
účast ve vládě

Já jsem rád, že VV nezvolili tu jednoduchou cestu a nešli do opozice. Jsem rád, že se toho nebáli a šli do vlády a provádějí reformy. Naše děti jim za to budou jednou vděčné. ČSSD by akorát dál pokračovala v zadlužování.

0 0
možnosti

Vojtech40

19. 10. 2010 13:05
Re: účast ve vládě

Souhlasím s Vámi, jednou takové reformy musely nastat, a jsem rád, že mají občané ještě "zdravý rozum".

0 0
možnosti

Jindra Š.

19. 10. 2010 11:41
Pan John

Věřím, že pan John na ministerstvu dělá svoji práci a to dobře. Už nevěřím žádným zprávám z médií, které mají za cíl ho pošpinit. Třeba poslední dobou idnes byl horší než blesk. Tu ABL kauzu nám doteď nevysvětlil.

0 0
možnosti

Sider

19. 10. 2010 11:45
Re: Pan John

Ano celá kauza dobře odvedla svou práci a byla dobře načasována. Teď se o ní mluvit nebude dokud se to někomu opět nebude hodit. To bylo velice zákeřné a účelové. Teď snad budou moci ministři dělat svou práci :-)

0 0
možnosti

petrph

19. 10. 2010 9:14
omyl

Ono přece nejde o to co bude VV prezentovat,ale co její ministři a poslanci budou skutečně dělat. Neboli, toto je skutečně ten poslední okamžik, kdy se může zastavit a říci, my jsme sice malá ale aktivní strana, ale slibovali jsem svým voličům velké změny,tak se do nich pustíme,a budeme je skutečně dělat. Tím že budem akorát pasivně odkývávat Kalouskovi jeho škrty (a když bůh dá příští rok jeho reformy) voliče neohromíme, a o příštích volbách si na nás asi ani nevzpomenou.

Jinak, jestli změna směru a témat? To je právě záležitost odborného zhodnocení - (nikoliv diskuze), které by mělo odpovědět na otázky

a)proč VV současná témata nezvládá a neplní (dejme tomu nastavená legislativa)

b)jakou šanci má probojovat nově navržená témata.

Protože jestli před příštími volbami bude VV bublat něco o tom jako že se zabývá ekologií, bleble, ochranou práva bleble, jo a taky těmahle osobníma údajema, a přitom v tom směru nic konkrétního nepřinese, tak skončí v propadlišti dějin..

0 0
možnosti

SID09

19. 10. 2010 21:32
Re: omyl

Z těch všech ministrů je vidět ale opravdu jen na Johna, Bártu, Kalouska a toho malýho školníka z VV. Jinak na ostatní ministranty moc vidět není - nebo média se o ně nezajímají. Média se snaží VV skutečně očernit jak můžou, ale každý měsíc, který tito ministři vydrží tuto škrtací politiku a neustoupí od nastoleného scénáře, bude dobrý dnes i do budoucna.!!!!!!

0 0
možnosti

KJV

19. 10. 2010 7:59
Podvodníci

Autore, vaše strana získala voliče na záměr - pryč s dinosaury. Teď už s nimi nemáte problém a sedíte s nimi ve vládě.

Voliči vás volili, protože jste slibovali nekompromisní postup proti korupci. Teď jste ustoupili od všeho, co by korupci skutečně omezovalo.

Slibovali jste, že než se sáhne lidem na peníze, musí být nejprve ucpány všechny "díry", kterými peníze z rozpočtu odtékají. Jediné, co jste udělali je to, že podporujete všechny škrty dinosaurů.

Mohl bych pokračovat - Vesecká, akcie na doručitele a.t.d. Možná že si to plně neuvědomujete, ale vy jste lidi podvedli. Vy jste docela prachobyčejní podvodníci, snad ještě horší než ti dinosouři.

Doufám, že již brzy z politiky odejdete na smetiště dějin.

0 0
možnosti

Vojtech40

19. 10. 2010 8:43
Re: Podvodníci

Dívám se na to nezaujatě a musím říci, že voliči museli již před parlamentnimi volbami počítat s tím, že jim strana nemůže splnit celý předvolební program, i kdyby chtěla. VV jsou malou stranou, která si sama nemůže prosazovat, co se jí zlíbí. Každopádně politika je o kompromisech, strana se tudíž nikdy nemůže zavděčit všem svým voličům -  a o to méně, čím je strana menší....

0 0
možnosti

modra-sance

19. 10. 2010 4:12
Vy jako poslanec

máte opravdu dojem, že strana, která startovala s progresivním zdaněním, rušením poplatků u lékaře atd. je nyní cool a stačí ji jen přehopsat na jiná témata ? Myslíte si že obelhaní voliči vám znova uvěří ?

Ano uvěří, stejně jako v těchto volbách, Strana Zelených měla po svém odklonu od programu a výkřiku o pragmatismu, nutnosti blablabla reforem atd. samozřejmě u koryta (tehdy jasně jako vy říkali splachujeme program, dejte nám stolek), naprosto stejné výsledky jako vy nyní. Kde je strana zelených ?

Rada pro vás, neberte si moc hypoték, bude to za 3 a půl roku dost blbý, teda pokud si nezajišťujete budoucnost jinak ;-D

0 0
možnosti
  • Počet článků 14
  • Celková karma 0
  • Průměrná čtenost 1863x

Seznam rubrik